Forretningskultur i Schweiz

Professionelle forretningsoversættelser til eller fra tysk i Zürich

Vi laver forretningsoversættelse til eller fra schweizisk tysk.

Høflighed, diskretion og punktlighed er tre egenskaber, der beskriver de schweiziske forretningskvinder og mænd.

Tager du udgangspunkt i dette, skal du nok glide dig igennem forhandlingerne med din schweiziske forretningspartner. I dette korte afsnit tilbyder vi dig nogle af vores bedste tips om hvad der er godt at huske på, når du gør forretninger i de tysktalende dele af Schweiz.

Forretningsmuligheder på det schweiziske marked

Udsigterne til at drive forretninger i Schweiz er gode. Nogle områder, hvor der er forretningsmuligheder i dag er: finans- og banksektoren, forsikringsmarkedet, turisme, telekommunikation, elektronik og fødevareindustrien.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den ekspertise og kapacitet der er nødvendig for at kunne håndtere og forarbejde dine tekster, samt levere kvalitetssikret oversættelse af dine forretningsdokumenter.

Schweizisk-tysk erhvervskommunikation

Nogle retningslinjer der er gode at have i tankerne ved en forretningskommunikation på schweizisk tysk er:

  • Brug De-formen "Sie", når du taler til din forretningspartner. Giv hånd, og introducer dig selv med et efternavn, alternativt dit første og sidste navn. Når du skal sige farvel, giver du igen en hånd og siger "Farvel Herr/Frau NN"
  • Schweizere kommer sjældent for sent. Hvis du er forsinket, husk da at ringe i tide så din forretningspartner er klar over dette.
  • Vær forberedt med grundig dokumentation, da schweizere sætter pris på detaljerede og sikre oplysninger
  • Internationale forretningsmøder afholdes på engelsk

Spørg efter vores tilbud for schweizisk-tysk oversættelse af dine businessdokumenter

Ønsker du at vide prisen på din businessoversættelse til eller fra schweizisk tysk? For at kunne hjælper dig med det, har vi brug for at se dine tekster. Efter vi har modtaget dit materiale, analyserer vi det og finder sådan frem til en pris.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer? Ring 39 15 81 80 eller send en e-mail med dine spørgsmål til den Project Manager, hvis visitkort du ser nederst på siden. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

2016-12-29T15:55:14.1713937Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo