Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Irsk engelsk- sprogets historie

Oversættelse til irsk engelsk

Professionelle oversættelser til irsk engelsk. Udfyld formularen til højre, eller send din tekst via e-post så hjælper vi dig videre!

Irsk engelsk er den dialekt af engelsk som bliver talt i Irland. Dialekten er et resultat af samspillet mellem irske og engelske versioner, samt lavskotsk. Lavskotsk opstod under den britiske kolonisering af Irland, fra middelalderen og frem.

Engelsk og irsk

Det nationale sprog er officielt engelsk og irsk, men irsk er stort set blevet erstattet helt af engelsk. For at støtte det irske sprog, er der vedtaget en lov om officiel korrespondance. I udvekslingen af breve eller anden korrespondance skal høflighedssætninger, i begyndelsen og i slutningen, være skrevet på irsk. Engelsk anvendes ellers generelt.

I løbet af det nye årtusinde er antallet af unge, som taler irsk stigende, og mange skoler benytter irsk som undervisningssprog.

Irsk oversættelsesbureau

De forskellige engelske sprogversioner er vores ekspertise. Vi har irske oversættere med både modersmål og indsigt i den kultur, der er pågældende i landet.

Dette sikrer dig som kunde, den højeste kvalitet og hurtigste service.

Har du brug for irsk engelsk oversættelse?

Vi i Hurtigoversætter har viden og ekspertise, om den sproglige og kulturelle mangfoldighed i det engelske sprog. Vores engelske oversættere har altid speciale i et eller flere fag, og vi vælger ganske enkelt den oversætter der ved mest om dit emne.

Anmod om et tilbud via formularen til højre eller kontakt os via e-post eller på telefonnummer 39 15 81 80 så vil vi hjælpe dig videre med din oversættelse!

2017-12-29T15:18:44.7203577Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo