Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau Bosnisk

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra bosnisk (modersmålsoversættere) og kan derfor ikke blot tilbyde dig billige oversættelser men også oversættelser af høj kvalitet. Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Således kan vi uproblematisk opfylde dine oversættelsesønsker: Om det drejer sig om oversættelse af bøger, kontrakter, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller den daglige korrespondance med din forretningspartner i Bosnien og Hercegovina. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore Project Managers. Yderligere

Oversættelser til og fra bosnisk.

Send os blot din tekst for at modtage et uforpligtende tilbud. Hurtigoversætter hjælper dig nemt og hurtigt videre!

sprogkombinationer i sammenhæng med bosniske oversættelser meddeler vi dig også gerne telefonisk eller pr. e-mail.

oversættere Bosnisk – dansk, dansk – bosnisk

Stadig flere firmaer opdager de sydøsteuropæiske stater som vigtige partnere ved import og eksport, men også i forbindelse med produktion. Her er det vigtigt, at kommunikationen mellem dine forretningspartnere og dig/dit firma fungerer uproblematisk. Vi støtter dig derfor i din daglige kommunikation til Bosnien og Hercegovina og oversætter alle dine forretningsbreve, ydelsesfortegnelser, brugsanvisninger og kontrakter professionelt. Hurtigoversætter råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra bosnisk. Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Jo mere erfaren oversætteren er, desto mere effektivt bliver resultatet af din oversættelse. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine specifikke ønsker omkring ordlyd. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse til et kvalitetsprodukt.

Priser

Vores vejledende pris på oversættelse fra dansk til bosnisk er DKK 3,13 per ord, og for oversættelser fra bosnisk til dansk er den vejledende pris DKK 1,64. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes, men der kan være andre faktorer, som spiller ind. Derfor er det bedst at sende dine tekster til vores Project Managers, som ud fra en analyse, kan give dig en nøjagtig og konkurrencedygtig pris på din oversættelse.

2017-06-29T12:58:50.7472355Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.