Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Brugen af CAT-tools

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter

Vi tilbyder den bedste teknologi til de bedste priser. Kontakt os. Vi hjælper dig med glæde videre!

Hvad er CAT-tools?

CAT-tools (computer-assisted translation tool) er computerprogrammer der støtter oversættelsesprocessen, og gør den nemmere. Med dette værktøj gemmes den originale tekst sammen med oversættelsen, således at de sammen udgør en enhed. Et vigtigt element i CAT-tools, er Translation Memory, med andre ord oversættelseshukommelse. Via den kan oversættelsen genfindes og altid blive genbrugt af eksempelvis andre oversættere. Derudover tager Translation Memory højde for gentagelser i teksten. Ved at bruge denne proces reduceres både arbejdsbyrden og tiden, hvilket i sidste ende sparer dig tid og penge. Derudover sikrer den, at du får ensartede oversættelser for fremtidige dokumenter.

Vores brug af CAT tools

Vi har arbejdet med CAT tools, såsom Trados, Across, og Déjà Vu i mange år, og er derfor eksperter inden for brugen af disse. Brugen af CAT tools viser i sidste ende både vores evne til at håndtere forskellige filformater, men også hvordan vi er i stand til at håndtere terminologisk ensartethed, til konkurrencedygtige priser. <NameOfOrg/> teamet bliver trænet jævnligt, og er uddannet i, hvordan de effektivt skal anvende de seneste versioner af CAT tools.

Derudover er vi medlem af Tecom, som er Europas største faglige organisation for teknisk kommunikation. På denne måde er vi altid opdateret og velinformeret om udviklinger i oversættelsesbranchen.

Har du spørgsmål om CAT tools?

Vores Project Managers besvarer med glæde ethvert spørgsmål, du måtte have, vedrørende CAT tools. Kontakt os, vi hjælper dig gerne videre!

2019-11-13T19:56:11.9656176Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.