Oversættelse af CV fra dansk til norsk

Vi oversætter dit CV fra dansk til norsk! Send os en e-mail, og vi lader snarest høre fra os!

Vi oversætter dit CV fra dansk til norsk! Send os en e-mail, og vi lader snarest høre fra os!

Mange norske arbejdsgivere ansætter arbejdskraft via danske jobsøgningsredskaber. IT-sektoren, olie og fiskeindustrien er eksempler på områder, hvor der ofte ansættes ny arbejdskraft.

Skal du søge et job i Norge, og ønsker du at få dit CV oversat til norsk? Hurtigoversætter samarbejder med norske modersmålsoversættere, der har erfaring inden for forskellige områder. Vi giver dig hurtig og prisvenlig hjælp.

Dansk-norske oversættere

Den oversætter vi vælger til at oversætte dit CV, vil have norsk som modersmål (bokmål eller nynorsk), men også erfaring i branchen du søger job i.

Oversætterens kompetencer og gode sprogkundskaber i kilde- og målsprog, garanterer dig den bedst mulige oversættelse af dit CV, personlige brev, etc.

Lave omkostninger - høj kvalitet

Takket være en omkostningseffektiv arbejdspraksis, kvalificerede og veluddannede oversættere, samt moderne teknologi, kan vi holde generelt lavere priser end mange andre konkurrenter, og levere inden for den aftalte tid, mens vi stadig opretholder en høj kvalitet, af det udførte arbejde.

Kontakt os for et overkommeligt tilbud

Send en e-mail, eller ring til os på 39 15 81 80, og bed om et tilbud. Vi kan love du vil modtage et tilbud, der er meget overkommeligt, og som du vil blive tilfreds med. Faktisk kan kun meget få andre oversættelsesbureauer matche vores priser! Vi tilpasser oversættelsen, indtil du er helt tilfreds med den.

2017-06-30T08:12:43.8820034Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo