Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af CV

Professionelle oversættelser af CV til engelsk og andre sprog

Vi udfører professionelle oversættelser af dit CV, mellem forskellige sprog. Kontakt os på 39 15 81 80 for flere informationer.

Leder du efter et job i England, USA eller Australien, og har du brug for at oversætte dit CV fra dansk til engelsk? Hos os, får du hurtig hjælp!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med mere end 4 200 oversættere spredt over hele verden.

Lokalisering - Engelsk

Lad os sige, du er på udkig efter et job i New York som arkitekt. Dit kendskab til engelsk er godt, men du vil være sikker på, at oversættelsen kan korrigere terminologien i forhold til den geografiske beliggenhed, fordi du studerede arkitektur i Australien.

Du beslutter dig for at kontakte oversættelsesbureau Hurtigoversætter. Vi fortæller dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde! Dit CV håndteres af en nøje udvalgt oversætter med amerikansk engelsk som modersmål, og en relevant baggrundsuddannelse i arkitektur. Denne type tilpasning i en oversættelse kaldes lokalisering, og dette gør at vi kan sørge for kvalitetssikrede oversættelser der er tilpasset fuldstændigt, til vores kunders behov og ønsker.

Forskellige sprog

Vores freelanceoversættere behandler dagligt 274 000 ord mellem mere end 150 forskellige sprog. Så uanset faglig orientering, samt kilde- og målsprog, har vi det der kræves, for oversættelser med den korrekte terminologi.

Tilbud

Få et tilbud ved hjælp af formularen til højre eller ved at sende en e-mail med dit CV til os, og vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan overgå. Vi besvarer hellere end gerne dine spørgsmål.

Kontakt os

Haster det med at få sendt dit CV afsted? Ønsker du at være sikker på, at din oversættelse er af høj kvalitet? Ring 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere om, hvordan vi hurtigt kan hjælpe dig!

Vi er kendt for vores høje kvalitet, vores hurtige levering, og konkurrencedygtige priser. Vi har det, der kræves, når du har mest brug for det!

2019-11-11T13:21:28.7162062Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.