Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af CV og meritfortegnelser til og fra dansk

Vi oversætter CV og personlige breve til og fra dansk

Vi oversætter dit CV, meritfortegnelser etc. til og fra dansk. Send os dit dokument, og vi vender tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud!

Hurtigoversætter bliver ofte bedt om at oversætte CV'er, følgebreve, ansøgninger, og meritfortegnelser, til og fra dansk.

Vi hjælper dig med at lykkes i din jobsøgning i andre lande, gennem skræddersyede, behovsbaserede, professionelle og erhvervsmæssigt tilpassede, oversættelser.

Tilpasset oversættelse af CV

Mange danskere i dag vælger at arbejde i et andet nordisk lande, herunder Sverige, hvor de pendler til og fra. Vi ser en klar stigning i efterspørgslen af oversættelser af CV'er mellem dansk og svensk.

Vores oversættere tilpasser altid projektet ud fra dine behov, og skræddersyr oversættelsen så den er baseret på kilde- og målsproget, terminologi, samt andre lokale udtryk, der påvirker tekstbehandlingen.

Spørg om pris

Send os dit CV, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt, med et overkommeligt tilbud på din oversættelse. Du kan også udfylde formularen til højre, hvis mængden af tekst ikke overstiger en enkelt A4-side.

Vi garanterer, at dit CV håndteres og behandles af en nøje udvalgt oversætter, med de rette kompetencer, baggrund, og modersmål, i forhold til opgavens karakter.

Kontakt os

Du er hjerteligt velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller du kan sende en e-mail direkte til en Project Manager via visitkortet nedenfor, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer. Vi vil med glæde hjælpe dig videre!

2017-06-29T13:52:11.7262355Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 45 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.