Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af meritfortegnelse og CV til og fra engelsk

Vi oversætter dit CV og personlige brev til og fra alle engelske sprogvarianter

Vi oversætter gerne dit CV og personlige brev til eller fra engelsk. Send dit CV så vender vi tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud!

Hurtigoversætter tilbyder skræddersyede oversættelser af CV'er, meritfortegnelser, ansøgninger og personlige breve, til og fra forskellige engelske variationer.

Lokalisering

I forbindelse med jobsøgning er lokalisering særlig vigtigt. Det vil sige, at man tilpasser oversættelsen lokalt, ud fra det geografiske område hvor oversættelsen skal bruges, og afhængigt af hvilken målgruppe som oversættelsen er henvendt til.

Her tilpasser vi dit CV efter den relevante engelske udgave. Udtryk, terminologi og forskellige måleenheder og dimensioner, bliver omskrevet, afhængigt af målsproget.

Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

Hvis du ansætter vores Hurtigoversætter, garanterer vi, at du modtager en kvalitetssikret oversættelse, af dit CV som er blevet helt tilpasset, så den er baseret på dine behov og ønsker.

Vi kan, takket være den nyeste teknologi, og unik software tilbyde et rimeligt prisniveau, mens vi stadig bevarer den høje kvalitet, som vores oversættelser har.

Tilbud

Send dit cv og personlige brev i dag, og find ud af prisen på din oversættelse. Vi lover, at kun få konkurrenter kan matche det tilbud vi giver dig!

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så ring til os på 39 15 81 80, og vi vil hjælpe dig videre. Vi skræddersyr din oversættelse, så den passer dig og det job, du ønsker.

For os, er du som kunde vores prioritet, og vi er altid til rådighed via e-mail og telefon, når du har brug for at drøfte eller spørge om noget. Du er velkommen til at kontakte os i dag! Vi glæder os til at høre mere om din opgave.

2017-06-29T13:56:55.4262355Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.