Oversættelse af CV fra og til fransk

Søger du et sæsonarbejde i de franske alper? Vi oversætter dit CV til fransk.

Søger du et sæsonarbejde i de franske alper, og har du nu brug for at få dit CV oversat til fransk? Send det til os, så hører du hurtigt fra os igen, med et overraskende godt tilbud!

Mange, hovedsageligt europæere, er på udkig efter et job i Frankrig. Her kan man vælge mellem alt fra arbejdspladser i landbrugssektoren til sæsonarbejde i de franske alper og meget, meget mere.

Hurtigoversætter tilbyder oversættelse af CV, meritfortegnelser, ansøgninger, og følgebreve til og fra fransk.

Kilde- og målsprog - lokalisering

Vi ansætter oversættere som er modersmålstalende, og som har en relevant baggrund i forhold til det område, du er på udkig efter arbejde i. De vil derfor være bekendt med den specifikke terminologi indenfor din branche.

Vil du have dit CV oversat til fransk, skal oversætteren have fransk som modersmål. Er målsproget dog dansk vil oversætteren naturligvis have dansk som modersmål.

Vi tager dermed højde for kilde- og målsproget, oversætterens erfaring, geografiske placering, samt andre faktorer, der kan påvirke oversættelsen. Dette kaldes for lokalisering, og er en naturlig del af måden vi arbejder på.

Anmodning om tilbud

Længere nede på siden finder du links til flere informationer om sprogkombinationer, vi ofte oversætter. Men vi kan oversætte mellem flere sprog end blot disse. Send os dit CV, og vi vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud på din oversættelse.

Kontakt os

Ønsker du at tale med nogen, før du sender dit CV, kan du ringe 39 15 81 80 , og vi fortæller dig gerne mere om, hvilke tilbud vi har, og hvordan vi kan være til tjeneste for dig!

2017-06-29T14:06:34.0732355Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo