Skal du bruge et CV oversat fra tysk til dansk?

Søger du job i Danmark, og har du brug for en oversættelse af din ansøgning fra tysk til dansk?

Søger du job i Danmark, og har du brug for en oversættelse af din ansøgning fra tysk til dansk? Send den til os, så vender vi hurtigt tilbage til dig, med en pris som er til at betale!

Hurtigoversætter har kunder som spænder fra private og offentlige virksomheder, til store organisationer, samt forskellige myndigheder.

CV'er, meritfortegnelser, og følgebreve behandles og håndteres af kvalificerede oversættere, som er modersmålstalende i målsproget.

Tysk-danske oversættere

Ønsker du at oversætte dit cv fra tysk til dansk for at være sikker på, at du får den rette ordlyd, og de rigtige terminologiske udtryk i den særlige service, du leder efter?

Så anbefaler vi at du kommer i kontakt med os ved Hurtigoversætter. Vi ansætter oversættere med erfaring og/eller uddannelse indenfor den branche, hvor du er på udkig efter job.

Spørg om pris

Med kvalificerede og professionelle oversættere, som er velbevandret i det pågældende faglige område, får du en kvalitetsoversættelse. Send dit CV til os via e-mail, og vi vil vende hurtigt tilbage med en pris, som du kan betale.

Ring til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer, så ring til os på 39 15 81 80. Vi ser på den løsning, der passer bedst til dine behov, og skræddersyr dit projekt, så det bliver baseret på din situation, og dine ønsker.

2017-06-30T13:22:08.4720957Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo