CV fra dansk til engelsk

Søger du job i USA, Storbritannien eller Australien? Vi oversætter dit cv fra dansk til den rette engelske sprogvariant.

Søger du job i USA, Storbritannien eller Australien? Vi oversætter dit CV fra dansk til den rette engelske sprogvariant.

Har du planer om at søge arbejde i udlandet? Er London, New York eller Sydney en af ​​de byer, du drømmer om at arbejde i?

De fleste danskere er i dag gode til engelsk, men i en jobansøgning, vil du måske gerne være sikker på at gøre et godt indtryk, på en potentiel ny arbejdsgiver.

Hurtigoversætter samarbejder med engelske freelanceoversættere i forskellige lande. Vi har det, der kræves for en korrekt oversættelse af dit CV og motiverede ansøgning.

Arbejde i USA, Storbritannien, Canada eller Australien

Den store fordel ved at bruge os som oversættelsesbureau er, at vi både har kendskab til de forskellige engelske dialekter, men vi ved også hvad der adskiller dem fra hinanden.

Her handler det nemlig ikke bare om at oversætte til engelsk, men i en oversættelse, hvor målsproget er engelsk, skal man tage hensyn til de forskelle, der er, når det eksempelvis kommer til måle-, og enhedssystemer, som forholder sig anderledes fra dansk til engelsk.

Lokalisering

Er dit CV rettet til en arbejdsgiver i USA, Canada, Australien og Storbritannien, garanterer vi, at teksten oversættes til amerikansk, australsk, eller britisk engelsk.

Vi skræddersyr din oversættelse, så du får en grammatisk, terminologisk, og sproglig korrekt, oversættelse af dit CV.

Fordelagtige priser og hurtige leverancer

Vores oversættere er tilgængelige i alle tidszoner, og med omkostningseffektive arbejdsgange, kan vi levere hurtige oversættelser af høj kvalitet, til en rimelig pris.

Hvordan kontakter jeg Hurtigoversætter?

Send dit CV til os, og vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud, som kun meget få konkurrenter kan matche. Ønsker du at tale med nogen, før du sender dit CV, kan du ringe til os på 39 15 81 80 . Vores Project Managers vil med glæde hjælpe dig videre.

2017-06-30T07:31:18.1550034Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo