CV fra dansk til fransk

Vi oversætter dit CV fra dansk til fransk

Skal du søge en stilling i Frankrig og vil du oversætte dit CV fra dansk til fransk? Send det til os - så kommer vi tilbage med et godt tilbud, så hurtigt som muligt!

Mange europæere, herunder danskerne, søger arbejde i Frankrig og i andre fransktalende regioner. Måske tænker du på at søge sæsonarbejde som skiinstruktør i Alperne, eller bare på at søge drømmejobbet i Paris?

Hurtigoversætter håndterer og bearbejder ofte CV og følgebreve fra dansk til fransk. Vi har de færdigheder, der kræves for en perfekt, fejlfri oversættelse.

Franske oversættere i forskellige lande

Med kompetente oversættere i Frankrig, Schweiz, Canada og Belgien, kan vi sikre den bedst mulige kvalitet i din oversættelse.

Vi tager ikke kun højde for de forskellige sproglige variationer, men også for de kulturelle forskelle, terminologien og andre direkte påvirkende faktorer. Dette kaldes lokalisering, og er altid underforstået i vores oversættelser. Det kan du være helt sikker på!

Særtilbud

Kontakt os for et tilbud, og find ud af prisen på din oversættelse, ved at sende os en e-mail med dit CV til os. Vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud, som få andre oversættelsesbureauer kan matche.

Ring til os

Du er velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80 , hvis du har spørgsmål. Sammen finder vi den løsning, der passer dig bedst. Vi garanterer en oversættelse af bedste kvalitet, hurtig levering, og tillige en konkurrencedygtig pris! Prøv os i dag, og vi garanterer, at du ikke vil komme til at fortryde det!

2017-06-30T08:04:38.6800034Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo