Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

CV’er fra dansk til spansk

Søger du et arbejde inden for den spanske turistsektor, og ønsker du at få dit CV oversat fra dansk til spansk? Vi hjælper dig videre!

Søger du et arbejde inden for den spanske turistsektor, og ønsker du at få dit CV oversat fra dansk til spansk? Vi hjælper dig videre! Send dit CV til os, så hører du fra os, lynhurtigt!

Hurtigoversætter tilbyder oversættelse fra dansk til spansk, af dit CV og personlige brev, af højeste kvalitet, som er tilpasset dine ønsker.

Vi samarbejder med indfødte oversættere i stort set alle spansktalende regioner, hvilket garanterer kvalitetssikrede tekster, og korte leveringstider.

Korrekt terminologi

Forskellige erhverv har forskellige terminologiske udtryk. Dette er lige så vigtigt at overveje i en oversættelse, som den grammatiske del!

Hurtigoversætter ansætter oversættere med en relevant baggrund for, hvad han / hun oversætter. Dit CV bliver således altid oversat af en person med stor indsigt i branchen, hvor du er på udkig efter et job i.

Et godt tilbud på din oversættelse!

For at du skal kunne drage fordel af vores specielle tilbud, har vi brug for at gennemgå dit CV, og personlige brev. Send derfor en e-mail med materialet til os, og vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud, snarest muligt. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet du har modtaget, sætter oversætteren oversættelsesarbejdet i gang, med det samme.

Ring til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer, er du velkommen til at ringe 39 15 81 80 for at komme til at tale med en af vores Project Managers. Vi giver dig hurtig og prisvenlig hjælp, så ring i dag, og vi vil hjælpe dig videre med en succesfuld jobsøgning!

2017-06-30T08:24:36.0990034Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo