Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

CV fra dansk til svensk

Søger du job som ingeniør i Sverige, og har du brug for at få dit CV oversat til svensk? Vi hjælper dig!

Skal du søge en stilling som ingeniør i Sverige, og har du brug for at få dit CV oversat til svensk nu? Send en e-mail til os, og vi vender tilbage med et prisvenligt tilbud!

Bor du i Danmark, men tænker du på at ansøge om en stilling i Sverige, og har brug for hjælp til at oversætte dit cv og personlige brev, til svensk?

Hurtigoversætter behandler dagligt oversættelser af meritfortegnelser, ansøgninger etc. fra dansk til svensk vedrørende forskellige erhverv, og specialer.

Kvalificerede svenske oversættere

For at arbejdsgiveren vil mene, at netop dit CV er det mest attraktive, kræver det også, at oversætteren kender den branche, du søger arbejde inden for.

Hvis den stilling, du søger, for eksempel er inden for medicin, sørger vi for at oversætteren også har en baggrund indenfor dette specifikke område.

Det betyder, at vi kan love dig en kvalitetssikret oversættelse, som er ud over det sædvanlige, og som vil øge dine chancer for at få stillingen du ønsker.

Modtag et tilbud i dag

Hvorfor vente? Vi kender allerede den oversætter, som er bedst egnet til netop din oversættelse. Vi ser hurtigt, hvem af vores oversættere der er til rådighed. Du sparer altså både tid og penge ved at bruge os!

Udfyld formularen til højre eller send en e-mail med dit CV, og vi vil vende tilbage med en overkommelig pris, snarest muligt.

Kontakt os

Ring venligst på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Vi tilpasser din oversættelse således at den er baseret på dine specielle behov og ønsker!

Vi glæder os, til at høre fra dig!

2017-06-30T08:32:28.8170034Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo