Søger du et job som skiinstruktør i Østrig eller i de Schweiziske Alper, og har du derfor behov for at få dit CV oversat fra dansk til tysk? Vi hjælper dig!

Søger du et job som skiinstruktør i Østrig eller i de Schweiziske Alper, og har du derfor behov for at få dit CV oversat fra dansk til tysk? Send dine dokumenter til os, og vi vender tilbage med et godt tilbud på din oversættelse, så hurtigt som muligt!

Skal du bruge et CV fra dansk til tysk?

Hurtigoversætter samarbejder med tyske oversættere i eksempelvis Schweiz, Østrig og Tyskland.

Vi tilbyder geografisk tilpassede oversættelser af CV og personlige breve, fra dansk til tysk.

Dansk-tyske oversættere

Lokalisering er en integreret del af vores måde at arbejde på. Du får en lokalt og personligt tilpasset oversættelse, hvor vi tager hensyn til: kilde og målsprog, målgruppe, geografisk område, layout, og terminologi.

Hurtigoversætter kan takket være lokalisering, tilpasse oversættelsen af dit CV, og øge dine chancer for at få netop det job, du ønsker dig.

Prisværdigt tilbud

Send dit CV og personlige brev til os via e-mail, så ser vi på teksterne, taler med den oversætter, som vi finder bedst egnet til din opgave, og vil komme tilbage med et prisvenligt tilbud.

Kontakt os

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål og fortælle dig mere, hvis du ringer 39 15 81 80. Vent ikke med at kontakte os i dag, vi giver dig altid komplette løsninger. Din oversættelse er klar til brug, så snart du modtager den fra os!

2017-06-30T08:41:49.3630034Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo