Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

CV fra engelsk til dansk

Kontakt os så oversætter vi dit CV, fra engelsk til dansk.

Vi oversætter dit CV fra engelsk til dansk. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Ønsker du at søge job i Danmark, men dit kendskab til engelsk er bedre end dit dansk?

Så kan Hurtigoversætter hjælpe dig! Med stor erfaring i oversættelse inden for områder som medicin, industri og turisme, er vi i øjeblikket det hurtigst voksende oversættelsesbureau, på det europæiske marked.

Arbejde i Danmark

Fordelen ved at bruge os til at oversætte dit engelske CV til dansk, er, at vi har indsigt i det danske samfund, hvilke regler der gælder, samt den terminologi, der er relevant for dit fagområde.

Dette garanterer dig en oversættelse af den absolut bedste kvalitet, og du behøver ikke at bekymre dig om eventuelle misforståelser på grund af manglende sprogkundskaber.

Attraktivt CV

Lad os hjælpe dig med at få succes i dit job, ved at levere en fejlfri og præcis oversættelse af dit CV! Hurtigoversætter hyrer i dette tilfælde danske modersmålsoversættere med erfaring indenfor den branche, du søger job i.

Vi leverer en præcis og skræddersyet oversættelse af dit CV, hvilket giver din ansøgning det lille ekstra, og øger dine chancer for at blive ansat.

Bed om et tilbud

Du har intet at miste, så kontakt os i dag og bed om et tilbud via e-mail. Vedhæft dit CV, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt, med et overkommeligt tilbud, som du kan overveje.

Tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så ring 39 15 81 80. En af vores Project Managers vil fortælle dig mere om de ydelser, vi kan tilbyde, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2017-06-30T09:03:35.2290034Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo