Vi oversætter dit CV fra fransk til dansk. Send os en e-mail, og vi fortæller dig mere om oversættelse!

Skal du søge en stilling i Danmark, og vil du have dit CV oversat fra fransk til dansk? Send i dag en e-mail til os, og vi vender lynhurtigt tilbage med et godt tilbud!

CV fra fransk til dansk

Hurtigoversætter tilbyder kvalificerede og professionelle oversættelser af CV, meritfortegnelser, og følgebreve fra fransk til dansk.

Vi ansætter dygtige oversættere med erfaring inden for forskellige fagområder, hvilket sikrer nøjagtige oversættelser af højeste kvalitet, som overhovedet muligt.

Fransk-danske oversættere

Hvis du bestiller en oversættelse af dit CV fra fransk til dansk, kan du stole på, at oversætteren har dansk som modersmål, dokumenteret kendskab til fransk, samt en relevant baggrund i det område hvor din oversættelse er aktuel.

Lokalisering

Lokalisering er en del af vores arbejdsmetoder. Det betyder, at oversætteren tager højde for forskellige faktorer, der kan påvirke subjektive terminologiske udtryk, sprog, kulturelle forskelle, dimensioner, måleenheder, og meget mere.

Hurtigoversætter kan, takket være specialiserede oversættere, moderne software, og effektivitet, garantere hurtige og billige oversættelser, af meget høj kvalitet.

Spørg om pris

Udnyt vores tilbud og anmod om en pris på din oversættelse ved at sende dit CV via e-mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud, som du kan overveje.

Kontakt os

Ring og tal med os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om de ydelser, vi tilbyder, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2017-06-30T12:49:26.3189000Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo