Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af CV’er fra spansk til dansk

Søger du et job som eksempelvis stewardesse, pilot eller tekniker, og har du brug for at få dit CV oversat til eller fra spansk? Vi hjælper dig!

Søger du et job som eksempelvis stewardesse, pilot eller tekniker, og har du brug for at få dit CV oversat til eller fra spansk? Send dit CV til os, og vi laver et prisvenligt tilbud til dig!

Hurtigoversætter håndterer og bearbejder CV'er, meritfortegnelser, og personlige breve, fra spansk til dansk.

Vi tilbyder personlige, og behovstilpassede kvalitetsoversættelser til rimelige priser.

Succesfuld jobsøgning

At skille sig ud blandt de tusindvis af jobsøgende, der er, er ikke så let. Endnu vanskeligere bliver det, hvis jobbet er i et andet land, og du ikke har tilstrækkelige sprogkundskaber til at skrive et attraktivt CV, på målsproget.

Hurtigoversætter hjælper dig med at lykkes i din jobsøgning! Ansæt os for en fejlfri og terminologisk korrekt oversættelse af dit CV og personlige brev fra spansk til dansk. Vi har hvad det kræver, for at sikre dig den bedste oversættelse af dit CV!

Et fornemt tilbud

Til højre ser du en formular, som du kan udfylde, hvis du vil finde ud af prisen på en oversættelse af dit CV. Er mængden af tekst mere end en A4 skal du sende os en e-mail med materialet, i stedet. Vi vil derefter vende tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål om din oversættelse. Vores Project Managers vil med stor glæde hjælpe dig videre!

2017-06-30T13:10:59.4171969Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.