CV fra svensk til dansk

Søger du job som eksempelvis ingeniør i Danmark og har du brug for at få dit CV oversat til fra svensk til dansk?

Skal du søge en stilling i Danmark som eksempelvis ingeniør, og har du brug for at få dit CV oversat fra svensk til dansk? Send dit CV til os, så kommer vi tilbage med et prisvenligt tilbud, så hurtigt vi kan.

Bor du til eksempel i Sverige, og har du til hensigt at søge job på det danske arbejdsmarked? Vi oversætter gerne dit CV fra svensk til dansk.

Hurtigoversætter håndterer og forarbejder dagligt oversættelser af CV'er, og meritfortegnelser, fra svensk til dansk i forskellige områder.

Faglært dansk oversætter

Hvis du ansætter os, får du hurtigt en oversættelse, som er udført af en person med erfaring på det relevante område.

Hurtigoversætter har den ekspertise, du søger, og vi bruger kun oversættere, der kan bevise deres færdigheder, og som opfylder vores krav. Enhver, der håndterer dit CV vil altid have modersmål i målsproget, i dette tilfælde, i dansk.

Indsend en tilbudsforespørgsel

Send din udfyldte tilbudsformular, hvis din tekst er et enkelt A4 ark. Ellers skal du blot sende os en e-mail sammen med dit CV vedhæftet. Vores Project Managers vil hurtigt svare dig, med et overkommeligt tilbud på din oversættelse, fra svensk til dansk.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os lige nu på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vi hjælper dig hurtigt videre! Kontakt os, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2017-06-30T13:14:22.5695101Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo