Oversættelse af meritfortegnelse og CV til og fra spansk

Søger du job som eksempelvis pilot? Vi oversætter dit CV fra og til spansk

Vil du søge et job som eksempelvis pilot, og har du nu brug for oversættelse af dit CV, til eller fra spansk? Så er du kommet til det rette sted: send en e-mail til os, og modtag inden for kort tid et godt tilbud! Vores kontaktoplysninger kan du finde på siden kontaktdata.

Hurtigoversætter hyrer professionelle freelanceoversættere i hele verden.

Vi tilbyder overkommelige og hurtigt leverede oversættelser af CV'er, personlige breve, og andre tekster der skal bruges i forbindelse med jobansøgninger, af højeste kvalitet som overhovedet muligt!

Ingeniør, pilot, læge eller tandtekniker

Oversætteren som vi ansætter til din opgave vil altid have målsproget som modersmål samt erfaring i den specifikke branche, du er på udkig efter job indenfor.

Så uanset om du søger et job som ingeniør, tekniker, pilot eller læge, så har oversætteren den terminologiske viden, der kræves for at oversætte netop dit CV.

Kvalitet behøver ikke at være dyrt

Hurtigoversætter garanterer oversættelser der er ud over den sædvanlige slags. Vores priser er meget konkurrencedygtige og vores leveringstider er meget korte, så tøv ikke med at kontakte os i dag for kvalitetsoversættelse af dit CV, som ovenikøbet leveres lynhurtigt!

Et tilbud

Send os en e-mail med dit cv og personlige brev, og vi analyserer teksterne og vender tilbage med et godt tilbud, så hurtigt som muligt. Du kan også udfylde formularen til højre, og kontakte os på den måde.

Hvordan kan du ellers kontakte os?

Du er også mere end velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål, og vi vil hjælpe dig videre. Ring til os nu, og få en tilpasset oversættelse der er helt unik.

2017-06-30T13:26:43.4275885Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo