Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

CV til og fra tysk

Søger du job i Tyskland, Østrig eller i Schweiz? Vi oversætter dit CV til tysk

Søger du job i Tyskland, Østrig eller i Schweiz? Vi oversætter dit CV til tysk. Send en e-mail med det dokument du ønsker at få oversat, og vi finder hurtigt frem til en god pris for din oversættelse!

Tyskland er det største arbejdsmarked i Det Europæiske Fællesskab. Byer som Berlin, München, Frankfurt og Hamburg er alle attraktive som internationalt arbejdsmarked.

Leder du efter et job i Tyskland, Schweiz eller Østrig? Hurtigoversætter byder på overkommelige og hurtigt leverede oversættelser, af CV’er, og personlige breve.

Lokalisering

De tyske dialekter er mange, og en tysk oversættelse kræver kendskab til både dialekt og brancheterminologi.

Oversætterne er velbevandret i de forskellige sproglige variationer, og har erfaring indenfor den aktuelle branche.

Du får en skræddersyet oversættelse, hvor vi har taget hensyn til geografisk område, terminologiske udtryk, og andre faktorer, der kan have indflydelse på tekstoversættelsen. Vi laver simpelthen ingen oversættelse uden at bruge denne særlige ekspertise, som også kaldes lokalisering.

Overkommeligt tilbud

Mange af vores kunder vælger at vende tilbage til os igen og igen. Det er sandsynligvis pga. det vi er mest kendt for: Høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, og superhurtig levering!

Send dit CV og personlige brev til, og vi vil gennemgå teksterne, og vende tilbage med et overkommeligt tilbud på oversættelse, snarest muligt.

Kontakt os nu for at modtage et tilbud lynhurtigt!

Du er meget velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller eventuelle bekymringer i forbindelse din oversættelse. En af vores Project Managers vil hjælpe dig sikkert videre.

2017-06-30T13:29:40.5603000Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo