Vi oversætter alle typer tekster til eller fra arabisk.

Har du brug for en oversættelse til eller fra arabisk? Send os blot din tekst pr.e-mail. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Søger du en dansk til arabisk oversættelse?

Vores arabisk-oversættere har vidtrækkende erfaring i oversættelse af meget forskellige tekster fra dansk til arabisk. De oversætter mest til rigsarabisk (det arabiske sprog man blandt andet taler i Saudi-Arabien). Det er den skrevne variant, der er mest gængs i arabisksprogede lande (Algeriet, Ægypten, Irak, Kuwait, Libanon, Libyen, Marokko, Oman og Saudi-Arabien).

Vores oversættere arbejder alle freelance, hvilket betyder de samtidig er placeret over hele den arabisktalende verden, hvorfor de samtidig vil kunne give din tekst en aktuel og korrekt sprogbrug og terminologi, som henvender sig til netop din målgruppe.

Hvordan modtager jeg et tilbud på en dansk-arabisk-oversættelse?

Med vores tilbudsformular, som du kan finde under tilbud i menulinjen, kan du nemt forespørge om et tilbud på en dansk-arabisk-oversættelse. Du kan udfylde dokumentet på følgende måde:

Trin 1. Du oplyser først, hvilket sprog din tekst er forfattet på, og dernæst vælger du "arabisk" som målsprog.

Trin 2. Du indtaster dit navn, din e-mailadresse og øvrige oplysninger, som kunne være relevante – heriblandt om oversættelsen haster, om du har en specifik målgruppe eller om hvilken type tekst det drejer sig om.

Trin 3. Herefter vælger du den fil fra din harddisk, du ønsker at få oversat til arabisk.

Klik derefter på "Udfør", og din fil sendes til vores Project Managers, som hurtigst muligt vil udregne et uforpligtende tilbud til dig. Dine oplysninger bruges udelukkende til udarbejdelse af tilbuddet, og dine dokumenter vil være i sikre hænder. Dette kan du læse mere om under fortrolighed øverst i menulinjen.

Hvis du ønsker at få flere filer oversat til arabisk, kan du også sende teksterne direkte til os pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2017-10-19T13:20:37.6733430Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo