Oversættelser til og fra engelsk.

Kontakt os, og vi fortæller dig mere om de services vi har at byde på. Vi laver højkvalitets oversættelser til meget fornuftige priser!

Oversættelser fra dansk til engelsk

Du er kommet til det rette sted, hvis du har brug for oversættelse mellem engelsk og dansk. Din tekst er i gode hænder hos, fordi vi sætter dine behov i fokus! Din oversættelse håndteres af vores team af professionelle oversættere, som vi håndplukker til din oversættelse. Inden vi sender dig et tilbud på oversættelse af dine dokumenter ser vi på indhold og format, og herud fra vælger vi den oversætter med de bedste forudsætninger for at løse opgaven – hvad enten din tekst er en marketingtekst til online brug eller en teknisk brugervejledning, kan vi finde en oversætter med den rette baggrund og erfaring.

Som kunde får du en af vores Project Managers som fast kontaktperson, men da vi arbejder i et solidt team, vil der under alle omstændigheder altid være en person til stede, som er fortrolig med din oversættelse.

Emneområder

Vi har oversættere med specialviden inden for jura, medicin, teknologi, politik, journalistik, kultur, litteratur, sport og mange andre fagområder. Se under følgende links for yderligere informationer om nogle af de områder hvor vi oversætter til og fra.

Översättningar till engelska

Send dine tekster til os, og vi sender dig et uforpligtende tilbud! Vores engelske oversættere laver kvalitetssikrede oversættelser til og fra alle engelske sprogvarianter, og altid til konkurrencedygtige priser! Du kan også ringe til os på 39 15 81 80 , hvis du ønsker at tale med os!

Akademiske oversættelser

Oversættelse af bøger og magasiner

Kemiske oversættelser

Finansielle og økonomiske oversættelser

Juridiske oversættelser

Med andre ord..

Er der ingen oversættelse vi ikke kan klare for dig! Hos os oversættes din tekst desuden lynhurtigt til engelsk! Du kan rekvirere et uforpligtende tilbud, hvis du sender os teksten pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

I din e-mail bedes du anføre om oversættelsen haster, samt hvilken engelsk dialekt din tekst skal oversættes til. Hvis du er i tvivl om hvilken engelske dialekt, der bedst passer din målgruppe, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig på vej.

Du kan læse mere om de forskellige engelske dialekter, hvis du klikker på nedenstående link.!

Oversættelserne til alle de engelske dialekter laves altid af modersmålsoversættere, og teksterne bliver korrekturlæst, før du modtager dem. Det betyder at du straks kan anvende dem! Hvis du har brug for en bekræftet oversættelse bedes du ligeledes bemærke dette, når du kontakter os.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din oversættelse, kan du anvende tilbudsformularen som du finder i menulinjen øverst her på siden, hvis du har en tekst af et mindre omfang. Har du derimod en større tekst, bør du sende den til os via e-mail. Vi vil typisk kontakte dig inden for en time fra at have modtaget din forespørgsel.

2017-10-23T09:05:57.0995367Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo