Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtig service til en fordelagtig pris

Oversættelser fra dansk til fransk.

Hvis du sender os din tekst pr. e-mail, modtager du et uforpligtende tilbud snarest muligt!

Hurtigoversætter benytter franske oversættere fra alle fransktalende lande og områder, hvilket betyder vi kan tilbyde dig en oversættelse, som er direkte tilpasset netop din målgruppe.

Samtidig har vi mange års erfaring med oversættelser – vi ved hvad der virker, og hvad der er vigtigt. Kvaliteten er altid i fokus hos os, og fordi vi samtidig arbejder effektivt, kan vi tilbyde kvalitetsoversættelser leveret til tiden for en overkommelig pris. Leveringstiden vil altid afhænge af teksten længde og sværhedsgrad, men vi leverer altid inden din deadline!

Oversættere med erfaring

Hurtigoversætter samarbejder udelukkende med oversættere, der har fransk som modersmål. Men ikke nok med det: fra vores kontor samarbejder vi med et stort udvalg af oversættere fra forskellige fagområder. Vi vælger altid oversætter baseret på deres erfarings- og uddannelsesmæssige baggrund, dvs. hvis du skal have oversat din hjemmeside til canadisk fransk, vil vi vælge en oversætter bosat i Canada, som taler og skriver den rette dialekt, men som samtidig også har erfaring i oversættelse af tekster til online brug eller baggrund inden for markedsføring.

Nysgerrig? Så kontakt os telefonisk på et af vores kontorer i nærheden af dig. Vores projektledere hjælper dig gerne på vej, og finder en løsning, som passer til netop dit projekt. Vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld tilbudsformularen som du finder øverst i menulinjen. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

2017-10-26T13:01:21.7031365Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 43 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.