Modtag hurtigt den perfekte græsk-oversættelse

Oversættelser til og fra græsk.

Vores oversættelsesservice for dansk-græsk tager sig gerne af dine opgaver. Send os din tekst pr. e-mail.

Hurtigoversætter leverer din oversættelse fra dansk til græsk hurtigt, billigt og klar til brug! Send os din tekst ved hjælp af tilbudsformularen, som du finder øverst i menulinjen, eller send os en e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Specialiseret i oversættelser på mange områder

Hos Hurtigoversætter benytter vi freelance oversættere, som er bosat over hele verden. Til din græske oversættelse vil vi typisk finde en oversætter, som har modersmål i græsk og samtidig er bosiddende i Grækenland. Dette vil sikre din oversættelse et korrekt og aktuelt sprogbrug.

Ud over modersmål i målsproget, vil vores oversættere også altid have relevant erfarings- eller uddannelsesmæssig baggrund i tekstens indhold eller format. Hvis du har fx har brug for at oversætte materiale til en reklamekampagne i Grækenland, vil den oversætter vi benytter have stor erfaring med oversættelse af marketingmateriale, Eller hvis du skal have oversat en kontrakt fra dansk til græsk, vil den oversætter vi benytter have uddannelsesmæssig baggrund indenfor jura, og derfor være bekendt med både sprogbrug og format.

Hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på di oversættelse til eller fra græsk, kan du sende os en e-mail e-mail, så vender vi tilbage snarest muligt. Hvis du har spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os.

2017-10-27T07:29:40.8726407Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo