Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter - Kinesiske oversættelsesservice

Oversættelser fra dansk til kinesisk.

Send os blot din tekst pr. e-mail. Så tilsender vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Hurtigoversætter har stor erfaring i oversættelse til og fra det kinesiske sprog. Vores professionelle kinesiske oversættere er specialiseret inden for diverse fagområder. Vi bearbejder finansielle, juridiske, medicinske, tekniske, kommercielle og almene oversættelser til og fra det kinesiske sprog. Også hvis du leverer dokumenter på fx engelsk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk eller et andet sprog til os, oversætter vi dem gerne til kinesisk.

Kinesisk er ikke kun et af de mest talte sprog, men også det sprog, der for tiden vokser hurtigst. På grund af den tiltagende økonomiske vækst i Asien er der en stadig større efterspørgsel efter kinesisk-oversættelser. Der er forskellige kinesiske sprog. Generelt mener man rigskinesisk (mandarin), når man taler om "kinesisk". I vores database har vi et stort antal mandarin-oversættere, men vi har også professionelle oversættere til andre kinesiske sprog og dialekter.

Kinesiske oversættere

Sådan, som alle vores oversættere, har også vores kinesisk-oversættere mange års oversættelseserfaring. Til oversættelser til kinesisk bruger vi for det meste vores netværk af oversættere i Kina, Amerika, Taiwan eller Singapore. Disse oversættere er ajour med det kinesiske sprogs udvikling således, at forældet sprogbrug undgås.

Hver af vores kinesisk-oversættere er derudover specialist på et eget fagområde. Til reklametekster, eksempelvis en brochure, et nyhedsbrev eller en hjemmeside anvender vi oversættere med en flydende og flot skrivestil, der også fungerer som tekstforfattere. Og til dine officielle dokumenter, eksempelvis kontrakter, har vi den rigtige oversætter.

Besparelse

Ved oversættelser fra dansk til kinesisk kan det ofte være billigere for dig først at få en mellemoversættelse til engelsk udfærdiget. Derefter oversættes teksten af en erfaren engelsk-kinesisk-oversætter. Det samme gælder for kinesisk-dansk-oversættelser; her kan mellemtrinnet være kinesisk-engelsk. Fordelen ved dette mellemtrin består i, at vi kan få oversættelsen bearbejdet af en oversætter, der bor og arbejder på sprogområdet. Denne mulighed er ikke givet i alle tilfælde men afhænger af din teksts emne og format. Hos Hurtigoversætter tilrettelægger vi projektet ud fra dine behov, og i fællesskab finder vi den bedste løsning for netop din oversættelse.

Hvis du ønsker at modtage et oversættelsestilbud for kinesisk, kan du finde flere informationer eller rekvirere et uforpligtende tilbud pr. e-mail.

2017-10-27T07:43:56.5253164Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.