Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til og fra dansk.

Skal du have oversat en tekst fra eksempelvis tysk eller spansk til dansk?

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter

Hurtigoversætter er aktivt på flere europæiske markeder, men også i USA. Du kan drage fordel af den ekspertise, som du finder hos vores medarbejdere, ved at ringe og få en uforpligtende samtale vedr. oversættelse af dine dokumenter eller for at høre om mulighederne for at få en fast samarbejdsaftale. Dine oversættelser bliver udarbejdet af de allerbedste oversættere, idet vi har været i stand til at opbygge en kæmpe database med oversættere specialiseret inden for jura, teknik, medicin, marketing og mange andre emner. Dine tekster bliver oversat i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder.

Send venligst din tekst til vores team af Project Managers pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Hurtighed og kvalitet

Hvis du bestiller en oversættelse hos os, vil din tekst blive oversat og sendt tilbage til dig hurtigst muligt. Vore oversættere arbejder ofte udenfor normal kontortid. Vi overdrager udelukkende din oversættelse til modersmålstalende oversættere med mange års erfaring som professionelle oversættere. Vi undersøger også, i hvilke emneområder vores oversættere har ekspertise. På den måde ved vi, hvor de forskellige oversættere har deres stærke og svage sider. For eksempel vil en teknisk tekst kun blive oversat af en erfaren teknisk oversætter på samme måde som dine juridiske dokumenter kun vil blive oversat af en erfaren oversætter specialiseret indenfor denne type af tekster.

Bed om et gratis tilbud på din oversættelse

På vores hjemmeside kan du finde yderligere oplysninger om vores services, vores specialområder og vores metoder. Her kan du se, hvordan du bestiller en autoriseret eller normal oversættelse, og hvilke sprog vi tilbyder. Det hurtigste er at sende os en e-mail – vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-10-30T08:09:29.6372923Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.