Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse Dansk-Spansk

Hurtigoversætter garanterer dig en dansk-spansk oversættelse af høj kvalitet i et fremragende pris-kvalitets-forhold samt en effektiv og professionel service.

Oversættelser dansk-spansk for virksomheder og organisationer

Betydningen af spansk som verdenssprog i forretningsmæssig og kulturel kontekst tager stærkt til. Således forventes det, at der om tyve år findes flere spansk- end engelsktalende amerikanere. I

Vi bruger kun spanske modersmålsoversættere

Send din tekst til os via e-mail.

sammenhæng med denne udvikling får Hurtigoversætter stadig oftere forespørgsler på dansk-spansk-oversættelser fra både virksomheder og myndigheder.

En autentisk oversættelse Dansk-Spansk

Hurtigoversætter anvender udelukkende spanske modersmålsoversættere, men de vil samtidig også have den nødvendige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. Det betyder i praksis at hvis du skal have oversat en kontrakt, vil vi benytte en oversætter med erfaring inden for juridiske oversættelser. Derudover har vi spanske oversættere tilknyttet i mange spansktalende lande, sådan at din oversættelse kan få det rette spanske udtryk. Dette kaldes lokalisering, og betyder at din oversættelse vil have en aktuel og relevant ordlyd.

Effektivt arbejdsforløb for din dansk-spansk-oversættelse

Vores arbejdsforløb er udformet sådan, at vi kan levere en perfekt dansk-spansk-oversættelse, og på forhånd give dig et overblik over omkostningerne og leveringstidspunktet. Hvis du sender os dokumentet pr. e-mail, modtager du hurtigt et uforpligtende tilbud.

Tre muligheder for levering af din dansk-spansk-oversættelse

Vi kan tilbyde dig tre muligheder vedrørende leveringstidspunktet af din oversættelse: Hurtig, normal og ikke presserende. Således kan du vælge mellem tre takster. Selvfølgelig er kvaliteten af oversættelsen dansk-spansk garanteret i alle tilfælde. Hvis din oversættelse haster, bedes du påføre dette, når du sender os dokumenterne.

Bekræftet dansk-spansk-oversættelse

Vær opmærksom på, at en autoriseret dansk-spansk-oversættelse ofte kræver mere tid, især hvis den autoriserede oversættelse også skal legaliseres (f.eks. i form af en apostille).

Rekvirér tilbud på en dansk-spansk-oversættelse

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme? Så skal du bare udfylde vores tilbudsformular. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et uforpligtende tilbud på din dansk-spanske oversættelse med det samme.

Vil du gerne rekvirere et tilbud direkte? Udfyld tilbudsformularen online. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Hvis du ringer til os direkte på 39 15 81 80 eller på 70 27 79 97 får du direkte kontakt med en af vores projektledere, som kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning for dig.

2017-10-30T09:01:51.7299431Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.