Danske oversættelser inden for IT- og telekommunikation

Danske oversættelser inden for IT og Telecom.

Vi tilbyder oversættelser til og fra dansk inden for IT, kommunikation og informationsteknologi. Ring nu på 39 15 81 80, og vi fortæller mere om det vi kan tilbyde dig!

De opgaver vi foretager os, hvor teksterne handler om IT, kommunikation eller informationsteknologi håndteres altid af en oversætter med relevant baggrund inden for branchen.

Hurtigoversætter ansætter kun oversættere der er modersmålstalende i målsproget, og som har dokumenterede kompetencer i kildesproget.

Vi stiller høje krav til vores oversættere, hvilket betyder at vores kunder altid vil modtage den bedst mulige kvalitet.

Kompetente oversættere

At bearbejde og oversætte i et område som dette, kræver en oversætter med indsigt i branchen, og som også har kendskab til den aktuelle terminologi.

Vores oversættere holder sig ajour. De er opdaterede omkring nye udtryk og begreber i de forskellige fagområder. Vores kunder spænder fra små og store private virksomheder til offentlige institutioner.

Kontakt os

Kontakt os venligst på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål, eller du kan sende os en e-mail. Vi skræddersyr dit projekt, så det bliver baseret på de behov og ønsker, du har for din oversættelse.

Længere nede på denne side kan du finde links til forskellige sprogkombinationer, som vi ofte oversætter til og fra. Men de er blot få eksempler, for vi kan oversætte til alle sprog, så tøv ikke med at kontakte os, og vi hjælper dig med glæde videre!

2017-10-26T10:24:40.9903038Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo