Markedsføringstekster fra og til dansk

Vi laver oversættelser af eksempelvis annoncer og andre tekster inden for markedsføring, til og fra dansk

Har du brug for en oversættelse af en mindre annonce, eller en stor reklamekampagne, til eller fra dansk? Det kan vi hjælpe dig med, hvis du ringer på 39 15 81 80.

Oversættelse af Annoncer, reklamekampagner og andre former for marketingmateriale kræver mere end en sproglig korrekt oversættelse. For det første er det nødvendigt at oversætteren har den rette sprogfølelse samt forståelse for, og erfaring med at skrive denne type tekster. Samtidig er det også nødvendigt at tage højde for materialets format. Hos Hurtigoversætter kan vi håndtere de fleste formater, og vi tilbyder også hjælp til at sætte din oversættelse op grafisk, så den matcher originalen. Har du fx en brochure lavet i InDesign, kan vi oversætte direkte i filen – dette er både mere effektivt samt billigere end andre løsninger.

Hurtigoversætter kan med en skræddersyet og tilpasset oversættelse bidrage til en vellykket markedsføring af dine produkter og ydelser.

Transkreation - ikke bare en oversættelse!

Transkreation involverer at man skriver en tekst på en kreativ måde, og tilpasser oversættelsen til produktet eller servicen, målgruppen, og det geografisk område.

Med professionelle tekstforfattere, kan vi levere en kvalitetssikret oversættelse af dit reklamemateriale.

Et tilbud

Findes din sprogkombination ikke på nedenstående links, eller vil du oversætte til flere målsprog? Tag kontakt til os, og vi vil skræddersy dit projekt, så det bliver baseret på dine behov og ønsker.

Send det materiale, du ønsker oversat via e-mail, så analyserer vi teksterne, taler med oversætteren, og kommer tilbage til dig, med et overkommeligt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os nu

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte os vedHurtigoversætter, hvis du har spørgsmål, ønsker at vide mere eller diskutere noget helt andet i forbindelse med netop din oversættelse. Ring 39 15 81 80, så kan du komme til at tale med en af vores dygtige Project Managers, som vil hjælpe dig videre!

2017-10-26T11:06:49.4663386Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo