Engelsk-Arabisk oversættelse

Oversættelser fra engelsk til arabisk.

Har du brug for en oversættelse fra engelsk til arabisk? Send os blot din tekst pr. e-mail. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig.

Vores arabisk-oversættere har vidtrækkende erfaring i oversættelse af meget forskellige tekster fra engelsk til arabisk. Vi samarbejder kun med specialiserede oversættere og anvender disse i overensstemmelse med deres evner og kunnen. Således kan du være sikker på, at din brugsanvisning eller dit tekniske dokument bliver professionelt oversat, og den korrekte fagsproglige terminologi anvendes. Det samme gælder for vores andre fagområder som Medicinske oversættelser, Oversættelse af bøger og magasiner og Finansielle og økonomiske oversættelser samt for områderne Marketing oversættelser og HR oversættelser. Vi har den passende engelsk-arabisk-oversætter til alle disse fagområder (og flere til).

For sprogkombinationen engelsk-arabisk har vi en vejledende ordpris på DKK 1,49. For større tekster eller for dokumenter, der skal bekræftes, får du en tilpasset pris. Tag kontakt med en af vores Project Managers for at få mere nøjagtige informationer. Hos os får du altid først et uforpligtende tilbud.

2017-07-03T09:42:38.6002744Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo