Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterbureau Engelsk – Dansk

Oversættelser fra engelsk til dansk.

Professionelle oversættelser udført af modersmålsoversættere. Send os din tekst pr.e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vores oversættelsesbureau i København har et omfangsrigt netværk af diplomoversættere med dansk som modersmål og bopæl i Danmark. Således er de informeret om historien og den aktuelle udvikling i landet, og du vil aldrig få en oversættelse med ord eller sætninger, der ikke svarer til sprog- eller skriftbrugen i Danmark af i dag. Hvis du tror, at denne service er særlig dyr, kan vi give dig en glædelig overraskelse: Udfyld tilbudsformularen til højre på denne side eller mail din engelske tekst til os pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail. Og du vil se, at en perfekt dansk-oversættelse ikke behøver at koste så meget.

Specialisering på utallige områder

De oversættere, der er tilknyttet os, er ikke kun uden undtagelse danske modersmålsoversættere, men også specialiseret i bestemte fagområder. Vi har juridiske og litterære oversættere i vores database, men også eksperter inden for områderne sport, turisme, kultur, historie, politik, kongehus, EU-relaterede emner, medier, journalistik osv. Der findes ikke et fagområde, der er så eksotisk, at vores oversættere ikke har erfaring med det. Ønsker du at vide mere? Henvend dig telefonisk til vores kontor i København: 39 15 81 80. Du kan tale direkte med en af vores Project managers. Han eller hun taler også dansk. Du kan naturligvis også henvende dig telefonisk til en filial i nærheden af dig.

Vores pris for en oversættelse til og fra engelsk

For oversættelser fra dansk til engelsk er vores vejledende pris DKK 1,19 per ord, og for oversættelser fra engelsk til dansk er den vejledende pris DKK 1,42. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser.

2017-07-03T10:02:21.7252744Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo