Hurtigoversætter Oversættelser Engelsk-kinesisk

Vores oversættelsesbureau har omfattende erfaring med oversættelser fra engelsk til kinesisk. Vores kinesiske modersmålsoversættere er specialiserede i forskellige fagområder: Vi bearbejder finansielle, juridiske, medicinske, tekniske, kommercielle og almene oversættelser til og fra det kinesiske sprog. Også hvis du giver os dokumenter på fransk, nederlandsk, spansk, italiensk eller et andet sprog, oversætter vi dem gerne til kinesisk for dig.

Kinesisk er ikke kun et af de mest talte sprog, men også det sprog, der for tiden vokser hurtigst. På grund af den tiltagende økonomiske vækst i Asien er der en stadig større efterspørgsel efter kinesisk-oversættelser. Der er forskellige kinesiske sprog. Generelt mener man rigskinesisk (mandarin), når man taler om "kinesisk". I vores database har vi et stort antal mandarin-oversættere, men vi har også professionelle oversættere til andre kinesiske sprog.

Engelsk-kinesisk-oversættere i vores database

Oversættelser fra engelsk til kinesisk.

Send os blot din tekst pr. e-mail. Så fremsender vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Sådan, som alle vores oversættere, har også vores kinesisk-oversættere mange års erfaring. Til oversættelser til kinesisk bruger vi for det meste vores netværk af oversættere i Kina, Taiwan eller Singapore. Disse oversættere er ajour med det kinesiske sprogs udvikling således, at forældet sprogbrug undgås.

Hver af vores kinesisk-oversættere er derudover specialist på et eget fagområde. Til reklametekster, eksempelvis en brochure, et nyhedsbrev eller en hjemmeside anvender vi oversættere med en flydende og flot skrivestil, der også fungerer som tekstforfattere. Også til dine officielle dokumenter, eksempelvis forretningsaftaler, har vi den rigtige oversætter. I Kina har der i de seneste år været en hurtig vækst på området for sådanne oversættelsesprojekter. Vores oversættelsesservice følger denne tendens.

Hvis du ønsker at modtage et oversættelsestilbud for kinesisk, kan du finde flere informationer eller rekvirere et gratis tilbud pr. e-mail. Men du kan også kontakte et kontor i nærheden af dig og få vejledning. Vores telefonnumre finder du under menupunktet ’kontaktdata’.

2017-07-10T07:21:38.7366977Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo