Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Engelsk-norsk: Hurtig, korrekt og konkurrencedygtig

Oversættelser fra engelsk til norsk.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med dine oversættelsesønsker fra engelsk til norsk. Send os blot din forespørgsel via e-mail.

Hurtig og korrekt oversættelse af din engelske tekst til norsk. Det klarer Hurtigoversætter gerne for dig.

Hurtigt, fordi du kan rekvirere et tilbud online med vores tilbudsformular, eller idet du kan sende os din tekst pr. e-mail.

Korrekt, fordi vi udelukkende samarbejder med modersmålsoversættere, der har bopæl i Norge. Ønsker du flere informationer? Tag kontakt til et kontor i nærheden af dig.

Specialisering på mange fagområder

Hurtigoversætter er det hurtigste - og den hurtigst ekspanderende - oversættelsesservice i Europa. Som et af de få oversætteragenturer arbejder vi ud fra mange filialer for hele EU og Norge. I Oslo leder vi et højtkvalificeret team af oversættere. Hver oversætter har specialiseret sig på et bestemt fagområde. Vi har juridiske oversættere på kontrakt, men også oversættere, hvis fagretning er sport, olie og gas, natur og miljø, turisme, journalistik, litteratur, historie, klima osv. Der findes praktisk talt ikke et område, hvor oversætterne ikke er i besiddelse af tilstrækkelig erfaring. Dit specialemne er bestemt blandt dem.

Vi kan tilbyde vores oversættelsesservice til en konkurrencedygtig pris. Det er muligt for Hurtigoversætter både på grund af vores størrelse på den ene side, og på grund af vores specialudviklede software på den anden side. Forretningsområder som administration og bogholderi er automatiserede, og således kan vores medarbejdere fokusere på netop dit projekt. Lær service og kvalitet at kende, idet du udfylder tilbudsformularen til højre på denne side eller sender teksten til os pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail. . Men det går endnu hurtigere, hvis du ringer til os.

2017-07-07T14:32:29.3994972Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo