Engelsk-spanske oversættelser for virksomheder og organisationer

Betydningen af spansk som verdenssprog er stigende, både i forretningsmæssig henseende og i en kulturel kontekst. Det forventes, at der inden for de næste tyve år vil være flere spansktalende end engelsktalende.

En autentisk engelsk-spansk oversættelse

Hurtigoversætter bruger kun spanske modersmålstalende som har den nødvendige erfaring i at oversætte fra engelsk til spansk, som har en naturlig skrivestil og som bruger de korrekte terminologiske udtryk.

En effektiv fremgangsmåde for din engelsk-spanske oversættelse

Vi har i vores fremgangsmåde fokus på at levere en perfekt engelsk-spansk oversættelse, og på at give dig en klar fornemmelse af omkostninger og leveringstid så hurtigt som muligt. Du skal bare sende os dit dokument over e-mail, og vi vil sende dig et klart og nøjagtigt pristilbud hurtigst muligt.

Tre leveringsmuligheder af din engelsk-spanske oversættelse

Kunden ønsker ofte at modtage sin spanske oversættelse hurtigt. Vi tilbyder tre bekvemme leveringsmuligheder for at overholde din deadline: Presserende, standard, og ikke presserende. Dette giver dig et valg mellem tre tariffer. Det er ikke nødvendigt at understrege, at vi garanterer kvalitet i din spanske oversættelse i alle tre tilfælde.

Beedigede engelsk-spanske oversættelser

Spanske oversættelser

Vi oversætter gerne dine dokumenter til spansk

Vær venlig at medregne, at en autoriseret oversættelse fra engelsk til spansk ofte tager længere tid at udføre, især hvis oversættelsen skal attesteres (for eksempel med et Apostille-stempel.

Få et tilbud på en engelsk-spansk oversættelse

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme? Så skal du bare udfylde formularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et udspecificeret tilbud på din spanske oversættelse med det samme.

2017-07-07T14:52:19.9346053Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo