Oversættelser fra engelsk til japansk

Tokyo

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser fra engelsk til japansk. Kontakt os nu!

Det japanske sprog afspejler klart den hierarkiske sociale struktur, der findes i landet.

Hurtigoversætter har den nødvendige viden der skal til, for at der kan laves en korrekt oversættelse fra engelsk til japansk. Modersmålsoversættere placeret i forskellige dele af Japan garanterer endvidere den højeste kvalitet.

Vores styrke er vores specialister

Hurtigoversætter har et stort netværk af japanske oversættere. De er specialiseret indenfor forskellige områder, og bor i Japan.

Dette betyder, at oversætteren har en bred forståelse af den aktuelle terminologi samt sprogkultur. Vi kan derfor garantere kvalitetssikrede oversættelser af din engelske tekst. Hvad enten dit dokument skal bruges juridisk, medicinsk eller teknisk, bliver det altid oversat af en person med erfaring og/eller uddannelse i det specifikke område.

Hurtig levering, lav pris

Vi leverer dig den nyeste japanske oversættelse på præcis den dato, vi aftalte. I de fleste tilfælde kan vi endda levere inden det aftalte tidspunkt.

Vi har næsten et hundrede tusinde registrerede kunder i vores register. Vi har spurgt dem om, hvad det er, der gør at de vælger at bruge os til deres missioner, hvor de fleste har oplyst at det er

- Høj kvalitet, lave priser, samt hurtig levering.

Omkostningerne for engelsk-japansk oversættelse

Vi beregner en pris per antal af ord i oversættelsen. For en oversættelse mellem engelsk og japansk er den vejledende ordpris på DKK 1,42.

Priserne ændrer sig naturligvis afhængig af typen af tekst. For at vi kan være i stand til at give dig et præcist tilbud, bedes du sende os en e-mail med tekstmaterialet. Vi vil da vende tilbage med et tilbud, så snart vi har kigget dokumentet igennem.

Har du spørgsmål, bekymringer, eller ønsker du bare at vide mere? Ring til os på 39 15 81 80 . Vores Project Managers vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2017-07-05T12:19:59.3021983Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo