Markedsføring til og fra engelsk

Vi laver oversættelser af annoncer og andre tekster inden for marketingsføring, til og fra engelsk

Har du brug for at oversætte en mindre annonce eller en stor reklamekampagne, fra eller til amerikansk engelsk, britisk engelsk, eller australsk engelsk? Ring til os på 39 15 81 80, og vi hjælper dig!

En oversættelse af en reklametekst kræver ikke blot fremragende sprogkundskaber, men også den korrekte sprogfølelse, og forståelse for, hvordan man skriver en tekst der sælger.

Lad os sige at målsproget i dette tilfælde er engelsk. Her vil man i første omgang være nødsaget til at se på, om den tiltænkte målgruppe befinder sig i USA, Storbritannien, Canada eller Australien, for netop at tilpasse oversættelsen i overensstemmelse hermed.

Britiske og amerikanske oversættere

Hurtigoversætter samarbejder med engelske freelanceoversættere i forskellige engelsktalende lande, med forskellige sproglige varianter som deres modersmål. Vores oversættere har erfaring indenfor alle markedsområder.

Er din markedsføring rettet til målgrupper i flere lande, kan vi naturligvis også nemt klare denne opgave. Vi samler et hold af modersmålsoversættere, og erfarne Project Managers, og tilpasser hele projektet så det er baseret på dine behov og ønsker.

Konkurrencedygtige tilbud

Det er noget vi lover dig! Som det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked i dag, tåler vi nemt at blive sammenlignet med vores konkurrenter. Vi har ekspertise, erfaring og kompetence til både små og store opgaver.

Send dine tekster til os via e-mail så gennemgår vi materialet, og vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Kontakt os

Ring venligst på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale med nogen, før du sender dine tekster til os. Vores erfarne Project Managers vil hjælpe dig videre!

2017-07-05T11:41:39.3911983Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo