Oversættelsesbureau Hurtigoversætter

Vi kan tilbyde dig professionelle oversættelser. Vi leverer altid lynhurtigt et unikt produkt, der straks er klar til brug! Kontakt os i dag.

Hvordan garanterer vi den bedste oversættelse til engelsk?

Ved at vælge et højt renommeret oversættelsesbureau som Hurtigoversætter til at oversætte din tekst, angiver du vigtigheden af, at din målgruppe forstår teksten fuldt og helt i dens rette kontekst.

Vidste du, at der er betydningsforskelle i et universelt sprog som engelsk, afhængigt af det geografiske område, hvor sproget bliver talt?

Derfor kan du hos Hurtigoversætter vælge at tilpasse din tekst lokalt til målgruppen.

Foruden det faktum at vi kun bruger oversættere som har viden om dit emneområde og er specialiseret i din teksts emne, kan vi også tilpasse din oversættelse lokalt til modtagerens eller målgruppens nationalitet.

Er modtageren britisk? Så skal du bare bede din Project Manager om at få en modersmålstalende oversætter med britisk engelsk til dit projekt. Er modtageren amerikaner? Så kan vi få din tekst oversat af en amerikansk oversætter.

Vi tilbyder oversættelse på både engelsk og amerikansk

Send din tekst til os via e-mail.

Måske er modtagerens eller målgruppens nationalitet ikke af særlig betydning, men du kan alligevel have brug for en engelsk oversættelse af god kvalitet. I et sådant tilfælde udvælger vi den mest specialiserede oversætter i dit emneområde uden at tage specielt hensyn til oversætterens oprindelsesland. På den måde kan du være sikker på at modtage en perfekt oversættelse med den rette tone i forhold til for eksempelvis internationale kunder. Selvfølgelig vil vi altid overdrage dine engelske oversættelser til oversættere med engelsk som modersmål.

2017-07-03T10:05:13.0912744Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo