Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Vi oversætter alle typer af tekster til rejsebranchen

Vi oversætter din tekst til alle varianter af engelsk!

Send din tekst til os via e-mail.

Hos Hurtigoversætter har vi ofte hjulpet danske turistkontorer med at oversætte tekster til engelsk. Teksterne skal fremme turismen i Danmark og fortælle om landets historie og traditioner. Da målgruppen blandt andet er englændere og amerikanere, gør det en stor forskel, om oversættelsen er lavet af en oversætter, der selv har engelsk som modersmål. Det betyder, at den færdige tekst fremstår professionelt og at den har den rigtige klang og finish, som en erfaren sprogbruger kan give den.

Den professionelle oversættelse sørger også for, at de mange detaljer i teksten er korrekte på engelsk. Det kan være forkortelser eller angivelser af klokkeslæt, møntenheder eller kørselsvejledninger, som skrives anderledes på engelsk – detaljer, som ofte kan undslippe en uerfaren dansk oversætter.

I forbindelse med oversættelse af tekster til turistmateriale har vi blandt andet oversat brochurer, hjemmesider og speak til små turistfilm. Turistbureauerne har oplevet det som en stor fordel at kunne sende os teksten inden for det område, som de selv ved meget om. Inden for få dage kan vi sende dem en tekst tilbage som er skrevet på professionelt engelsk, og som er lige til at sætte i en turistbrochure eller lægge på nettet.

2017-07-05T12:05:04.8161983Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo