Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Svar på alle dine svar om Hurtigoversaetter.dk
Værd at vide om pristilbud på din oversættelse?

Før du kan modtage et konkret pristilbud for oversættelse af dit dokument, er det vigtigt, at vi har mulighed for at se teksten.

Du kan e-maile os dokumentet, enten ved at udfylde forespørgselsformularen til højre eller ved, at sende os dokumentet til os på mail via: e-mail.

Modtager vi ikke dit dokument i din første henvendelse, vil vi tage kontakt med dig for at bede dig om at sende dokumentet.

For at spare tid, er det derfor rigtig godt, hvis du kan sende dokumentet med det samme.

Det er vigtigt at angive målsproget for dit dokument samt leveringsdatoen, og vi vil eksempelvis også gerne vide, hvad din deadline er på oversættelsen?

Et par eksempler:

1. Skal du blot bruge en oversættelse til internt brug som ikke skal ”ud af huset” kan vi tage hensyn til dette i prisen og leveringstiden.

2. Skal din tekst derimod publiceres med samme layout og derefter sendes ud til dine forretningsforbindelser er dette vigtige faktorer for tilbuddet.

Fem vigtige faktorer som har indflydelse for dit tilbud

  1. Antal ord
  2. Fagområde
  3. Ønsket leveringstid
  4. Layout
  5. Formålet med oversættelsen

Kan du oplyse os om disse 5 ovenstående punkter når du sender dit tilbud, kan vi skræddersy et tilbud, som passer præcist til dine behov. Prisfastsættelsen tager udgangspunkt i vores ord pris. Er der eks. tale om en stor tekst, som du ikke behøver nu og her, kan vi altid tage hensyn til dette med en evt. ekstra rabat. Skal du have teksten oversat hurtigt, kan vi dele teksten op og sætte flere oversættere i gang med opgaven på samme tid.

Skal du derimod bruge oversættelsen i løbet af kort tid og er den kun tilgængelig i PDF og ikke i Word, samt at du ønsker samme layout, som i det originale dokument vil dette have en indflydelse på prisen og leveringstiden.

Sammenfatning: Jo mere information du kan give os omkring dit projekt, jo bedre kan vi finde en passende løsning som netop passer dine behov og krav.

Efter at vi har modtaget dit dokument vil vi analysere teksten og foreslå en pris ud fra leveringsdato, antal ord, sprogkombination og emneområde.

Har du en HASTE SAG, er det allerbedste du kan gøre, er at ringe til os på 39 15 81 80

Så finder vi hurtigt ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med din oversættelse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter

2016-12-29T16:36:51.0862143Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.