Kiva er en non-profit-organisation med en mission om at forbinde folk gennem udlån for at afhjælpe fattigdom. Ved at udnytte internettet og et verdensomspændende netværk af mikrofinansieringsinstitutter, giver Kiva enkeltpersoner lån på så lidt som 25 dollars for at skabe muligheder rundtomkring i verden.

Vores sociale ansvar, CSR

Som virksomhed påtager vi os vores sociale ansvar ved at støtte non-profit-organisationen KIVA, der yder mikrolån til enkeltpersoner, studerende, samfund og iværksættere - primært i udviklingslande – så de kan etablere virksomheder, udvikle deres forretninger eller forsørge deres familier bedre.

Vores virksomhed har kontorer rundt om i verden og oversættere i næsten alle verdens lande, og vi har derfor forpligtet os til at hjælpe mennesker med at forbedre deres livskvalitet. Vi støtter Kivas unikke måde at yde hjælp på. Kiva arbejder i 83 lande og giver enkeltpersoner, familier og samfund mulighed for at blive selvforsynende.

Mikrolån hjælper folk med at lykkes

Kivas hjemmeside indeholder historier om alle de enkelte låntagere, hvoraf de fleste er kvinder. Takket være mikrolånene har mange meget fattige råd til tøj, vandpumper eller uddannelse. Lånene hjælper folk med at starte små virksomheder. Lånene gør det muligt for folk at købe materialer, så de kan producere varer eller dyrke eller opdrætte fødevarer med henblik på salg eller til deres eget samfunds behov. Af og til sker det, at et lån bliver brugt til at få livsvigtig medicinsk behandling.

Nogle af dem, der har haft gavn af lånene, er:

• 23-årige Alua fra Tanzania, der ønsker at købe flere produkter, så hun kan udvide sit tøjfirma

• En libanesisk tandlæge, der har brug for bedre udstyr til behandling af patienter

• En cambodjansk landsby, der har brug for et filter, så landsbyboerne kan få rent drikkevand.

Siden <Year Specific = ‘2005’ har Kiva totalt set financieret over en million lån, som sammenlagt udgører over 782 mio. USD og har en tilbagebetalingsrate på 98,5%. Når et lån tilbagebetales, kan låntageren, hvis vedkommende ønsker det, tilbyde lån til en anden person eller et samfund, som er registreret i Kiva-databasen. For hvert lån defineres en tilbagebetalingsperiode, som typisk er 12 til 36 måneder.

Alle medarbejdere hos os er involverede

Vi har udstedt et lån, der bliver fordelt mellem 40 af Kivas ansøgere. Vores medarbejdere har hjulpet os med at vælge modtagerne af lånene, og de fortsætter med at arbejde på projektet, når lånene tilbagebetales og pengene omfordeles.

Vi vil skrive om lånemodtagerne på vores hjemmeside, når vi hører mere fra dem. På den måde kan også du som vores kunde være delagtig i processen.

Fatima Vangen på vores hovedkontor har hovedansvar for projektet. Hvis du gerne vil høre mere om Kiva og eventuelt selv udstede et lån, kan du besøge organisationens hjemmeside på Kiva.

2018-10-28T09:59:26.0000000Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo