Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til finsk

Finske oversættelser

Hurtigoversætter hjælper gerne med oversættelser til og fra finsk.

Finsk er det officielle sprog i Finland og tales også af en minoritet i Sverige. I Sverige tales der både standard finsk og ”Meänkieli” som er en finsk dialekt. ”Kven” er en anden finsk dialekt, som bliver brugt af en lille del af befolkningen i det nordlige Norge.

Finsk er et svært sprog at lære. F. eks findes der i tysk 4 kasus, hvor der i finsk er hele 16 af slagsen. Sproget har rødder i ungarsk både rent grammatisk, men også i udtale.

Mange af vores kunder i Danmark Sverige og Norge samarbejder, og gør forretninger med finske firmaer. Dette har været tydeligt i væksten og udvidelsen af vores oversættelsestjenester i hele den nordiske region. Finske firmaer- både private og erhverv vælger også at arbejde med os, og bestiller dagligt oversættelser til norsk, svensk, dansk og engelsk.

Vi har opbygget en stor fast kundekreds i Finland og herunder kan du se vores top 20

Hvordan modtager jeg et tilbud om oversættelse?

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme? Så skal du blot udfylde tilbudsformularen. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et uforpligtende tilbud på din dansk-finske oversættelse, med det samme.

Vil du gerne rekvirere et tilbud direkte? Udfyld formularen med tilbudsforespørgslen online. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Hvis du ringer til os på 39 15 81 80 eller på 70 27 79 97 får du direkte kontakt med en af vores Project Managers.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,

Hurtigoversætter

2018-07-30T10:32:05.6887333Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.