Oversættelser til og fra finsk

Vi oversætter til og fra finsk. Marketingsmateriale som annoncer, reklamekampagner etc.

Vi oversætter dine annoncer, reklamekampagner og andet marketingsmateriale, til og fra finsk. Ring 39 15 81 80 så hører du mere om vores services!

Marketingstekster skal lokke forbrugerne til at købe den vare eller tjenesteydelse, der føres reklame for.

Det kræver mere end bare gode sprogkundskaber, og den korrekte terminologi i en oversættelse.

Reklamer og annoncer til og fra finsk

Oversætterne vi tildeler dit projekt har et glimrende kendskab til kildesproget, og har desuden målsproget som deres modersmål.

Hos Hurtigoversætter får du kvalitetssikrede tekster.

Lokalisering og transkreation

Lokalisering og transkreation er to underforståede dele af vores måde, at arbejde med netop markedsføringstekster på. Det betyder kortfattet, at vi tilpasser dine tekster baseret på dine behov, det tekstmæssige indhold, modtagerens geografiske område, og layout.

Med produktkendskab og viden om, hvad du som kunde ønsker dig, kan oversætteren formidle det budskab, du ønsker skal nå ud til din målgruppe i forskellige lande og regioner. Du vil modtage en personlig oversættelse, som er ud over det sædvanlige.

Få nu et godt tilbud

Vi er i øjeblikket et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauer med freelanceoversættere i hele verden, og indenfor alle markedsområder.

Send dine tekster til os, og bed om et tilbud i dag, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt, med et overkommeligt tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan matche.

Kontakt os

Du er hjertelig velkommen til at ringe 39 15 81 80, hvis du ønsker flere informationer, eller har andre spørgsmål. Du kan også sende en e-mail direkte til en af vores Project Managers gennem visitkortet nedenfor.

2017-07-10T14:33:33.2316484Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo