Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Doing business i Australien

Australien- din forretningspartner?

Om at gøre forretninger i Australien

Doing business i Australien. Anmod om et tilbud ved at sende dine tekstfil(er) som e-mail. Vi vurderer indholdet, og vender tilbage til dig snarest muligt!

Du skal muligvis til at indgå forretninger med en australsk virksomhed, eller du skal selv på forretningsrejse til Australien? I så fald er det en rigtig god ide, at læse denne side med Hurtigoversætters tips til hvordan du klarer dig bedst. Allerførst: Tillykke med dit valg af forretningspartner! Australiere er ifølge os, et af de mest vellykkede samarbejdspartner du kan forestille dig. Et yderst venligt folk, både imødekommende og åbent, men også enormt ærligt, og jordnært. Med andre ord: du har valgt en forretningspartner der har meget til fælles, med dig selv!

Vi forbinder ofte Australien med smukke landskaber, aboriginerne som værende et truet folk, samt sjældne dyrearter. Men vidste du, at Australien har en af verdens mest mangfoldige og multikulturelle befolkninger? Samtidig er indvandringen stadig meget stor, og bl.a. folk fra Danmark, Vietnam, og England, har stadig større interesser for at bosætte sig her. Australien har store naturressourcer, og er derfor eksportør af råstoffer samt landbrugsvarer, hvilket sammen udgør de vigtigste grene for landets økonomi.

Når du møder din forretningspartner

Hvorfor skal du bruge os?

Det skal du, fordi at perfekt oversættelse er alt afgørende for dine forretninger. Perfekt oversættelse har du brug for, før du møder din forretningspartner, tænk f.eks. på al jeres korrespondance frem og tilbage, hvilket, er yderst vigtigt for jeres videre forbindelser. Du vil også få brug for oversættelse, i løbet af forretningerne, da du naturligvis vil være sikker på at der ikke opstår misforståelser mellem jer.

Vi lever 110 % op til vores navn, nemlig Hurtigoversætter. Men vi er ikke kun det hurtigste oversættelsesbureau, kvaliteten af oversættelsen er hos os, en garanti du får! Vi stopper først, når du er helt glad og tilfreds, med dit produkt. Dit produkt er i de bedste hænder, for skal du bruge en oversættelse af f.eks. en brugsanvisning fra dansk til australsk engelsk, så oversætter vi din tekst således at den passer til netop denne australske virksomhed, hvortil oversættelsen skal bruges. Kunsten i at oversætte er nemlig ikke blot at oversætte, men netop at genskabe dit produkt, - det er dette vores højt uddannede oversættere, er specialister i! Ovenikøbet, har vi nogle af markedets bedste priser, hvilket er resultatet af vores specielt designet software, samt effektive arbejdspraksis.

Anmod nu om et tilbud på oversættelse

Få med det samme et tilbud på din oversættelse til eller fra australsk engelsk, ved at udfylde formularen til højre eller sende tekstmaterialet via e-post. Vi vil vende tilbage , hurtigst muligt med et tilbud, som du kan overveje.

2016-05-27T13:30:03.5921318Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo