Doing business i Australien

Australien- din forretningspartner?

Om at gøre forretninger i Australien

Doing business i Australien. Anmod om et tilbud ved at sende dine tekstfil(er) som e-mail. Vi vurderer indholdet, og vender tilbage til dig snarest muligt!

Du skal muligvis til at indgå forretninger med en australsk virksomhed, eller du skal selv på forretningsrejse til Australien? I så fald er det en rigtig god ide, at læse denne side med Hurtigoversætters tips til hvordan du klarer dig bedst. Allerførst: Tillykke med dit valg af forretningspartner! Australiere er ifølge os, et af de mest vellykkede samarbejdspartner du kan forestille dig. Et yderst venligt folk, både imødekommende og åbent, men også enormt ærligt, og jordnært. Med andre ord: du har valgt en forretningspartner der har meget til fælles, med dig selv!

Vi forbinder ofte Australien med smukke landskaber, aboriginerne som værende et truet folk, samt sjældne dyrearter. Men vidste du, at Australien har en af verdens mest mangfoldige og multikulturelle befolkninger? Samtidig er indvandringen stadig meget stor, og bl.a. folk fra Danmark, Vietnam, og England, har stadig større interesser for at bosætte sig her. Australien har store naturressourcer, og er derfor eksportør af råstoffer samt landbrugsvarer, hvilket sammen udgør de vigtigste grene for landets økonomi.

Når du møder din forretningspartner

  • Personlige kontakter er meget afgørende, og der bruges derfor meget tid på at etablere et netværk. Du skal være opmærksom på at dette er en proces, der muligvis tager længere tid og energi end du sandsynligvis havde regnet med. Dette gælder også beslutningstagen, der sagtens kan lade sig vente længere på, end du er vant til. Til gengæld er det, det hele værd, for med et godt netværk kan det næsten aldrig gå galt med dine forretninger med australierne!
  • Det er meget normalt at omgangstonen bliver mere afslappet så snart man har gjort forretninger med hinanden, så tag imod en eventuel invitation med begge hænder. Du vil gøre et godt indtryk, udvide dit netværk, og vil vise en mere social side af dig selv.
  • For at kunne føre en aktiv small talk er det en god ide at du ved lidt om f.eks. de australske sportsgrene, som tennis, rugby, golf og cricket. Når din potentielle partner fornemmer at du ved noget om Australien og de australske værdier, viser du at du seriøst er interesseret i et handelsforhold.
  • Takt og tone svarer generelt meget til den danske. Tidspræcision, øjenkontakt, og høflighedsform er meget normalt. Man går dog hurtig hen til brugen af fornavn.
  • Ligesom i Danmark, værdsættes ærlighed og troværdighed, meget.
  • Omgangstonen kan sagtens være mere formel end du er vant til, men dette er noget du hurtigt kan fornemme, og indstille dig selv efter.
  • Det er normalt at du har dit visitkort med, oversat til korrekt engelsk, således at det passer til en australsk virksomhed. Her skal din titel også stå, hvilket du bør undgå at nævne, da det kan blive erfaret som pralende og selvhævdende. Arroganthed og stolthed er noget der ligesom i Danmark, dog særligt i Australien, ikke påskønnes.
  • Din beklædning bør være, pæn og formel, når du mødes for at gøre forretninger, men ellers afslappet om fredagen, hvor påklædning som regel er uformel.

Hvorfor skal du bruge os?

Det skal du, fordi at perfekt oversættelse er alt afgørende for dine forretninger. Perfekt oversættelse har du brug for, før du møder din forretningspartner, tænk f.eks. på al jeres korrespondance frem og tilbage, hvilket, er yderst vigtigt for jeres videre forbindelser. Du vil også få brug for oversættelse, i løbet af forretningerne, da du naturligvis vil være sikker på at der ikke opstår misforståelser mellem jer.

Vi lever 110 % op til vores navn, nemlig Hurtigoversætter. Men vi er ikke kun det hurtigste oversættelsesbureau, kvaliteten af oversættelsen er hos os, en garanti du får! Vi stopper først, når du er helt glad og tilfreds, med dit produkt. Dit produkt er i de bedste hænder, for skal du bruge en oversættelse af f.eks. en brugsanvisning fra dansk til australsk engelsk, så oversætter vi din tekst således at den passer til netop denne australske virksomhed, hvortil oversættelsen skal bruges. Kunsten i at oversætte er nemlig ikke blot at oversætte, men netop at genskabe dit produkt, - det er dette vores højt uddannede oversættere, er specialister i! Ovenikøbet, har vi nogle af markedets bedste priser, hvilket er resultatet af vores specielt designet software, samt effektive arbejdspraksis.

Anmod nu om et tilbud på oversættelse

Få med det samme et tilbud på din oversættelse til eller fra australsk engelsk, ved at udfylde formularen til højre eller sende tekstmaterialet via e-post. Vi vil vende tilbage , hurtigst muligt med et tilbud, som du kan overveje.

2016-05-27T13:30:03.5921318Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo