Fransk sproghistorie

Vi tilbyder oversættelser til og fra fransk

Professionel oversættelse til og fra fransk. Vedhæft din scannede tekst(er) til en mail, og modtag med det samme et godt tilbud på din oversættelse!

Fransk er et af de store romanske sprog, som også betragtes som værende et ​​verdenssprog. Ca. 109 millioner mennesker har fransk som modersmålssprog. Efter engelsk, er fransk desuden det mest studerede sprog i verden.

Det er endvidere et officielt administrativt sprog i EU, samt i FN.

Stoltheden i det franske sprog

Fransk har sin oprindelse fra latin. Men i dagens fransk er den latinske del næsten ingen steder at spore.

Franskmændene er stolte af deres sprog. Bevarelsen af ​​det franske sprog uden påvirkning fra engelsk – også kaldt franglais – diskuteres meget ofte i Frankrig.

Der er endda en lov, der kræver, at annoncer med udtryk på et fremmedsprog (uanset hvor de er offentliggjort), vil blive oversat til fransk. Derudover er der regionale interessegrupper, der arbejder for at bevare de dialektale forskelle i det franske sprog.

Modersmål fransk

Hurtigoversætter‘s franske oversættere er velkendt for at levere oversættelser af højeste kvalitet. Virksomheden bruger kun oversættere som har fransk som modersmålssprog. Derfor kan du som kunde være sikker på, at din tekst vil blive oversat helt korrekt.

Tøv ikke! Indhent et tilbud ved at udfylde tilbudsformularen til højre, e-post eller ring til os på 39 15 81 80 . Sammen med en af vores dygtige projektledere, skaber vi din oversættelse i henhold til dine ønsker.

2016-10-27T14:06:48.3937994Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo