Oversættelser af markedsføringstekster, til og fra fransk

Vi tilbyder tilpassede oversættelser af jeres reklame- og markedsføringsmateriale, til og fra fransk.

Har du brug for at oversætte en reklamekampagne for lanceringen af en ny tøjkollektion, til eller fra fransk? Ring nu på 39 15 81 80, vi fortæller dig hvordan vi kan hjælpe dig!

Skal du lancere en ny tøjkollektion i din online butik, og har du brug for at oversætte en reklamekampagne til eller fra fransk?

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder skræddersyede, unikke oversættelser af dit markedsføringsmateriale.

Viden og krav

En reklametekst kræver mere af oversætteren end bare gode sprogkundskaber. Derfor er vi også meget forsigtige med, hvem der oversætter hvad.

Her skal oversætteren have en stærk følelse af sproget, og gøre brug af et salgsargumenterende sprog.

Adskillige målsprog

Når det kommer til web-baserede reklamer eksempelvis for en virksomhed, eller en online butik for tøj, kræves der normalt hvis ikke altid, oversættelse til flere sprog.

Vores Project Managers opstiller her et såkaldt oversættelsesteam der vil bestå af modersmålstalende oversættere, samt erfarne Project Managers, der arbejder sammen.

Lokalisering og transkreation

Oversætterne har viden og erfaring i din branche, samt knowhow til at nå ud til dine kunder. Sådan kan vi altså bidrage til en vellykket markedsføring, ved at levere virkningsfulde og attraktive markedsføringstekster på forskellige sprog.

Tag kontakt til os nu!

Vores virksomhed ekspanderer lige nu, i en lang række lande, i både Europa, men også i USA. Bliv også en af vores yderst tilfredse kunder! Du har intet at miste, ved at sende os en e-mail, og anmode om et tilbud. Det er helt uforpligtende, og du modtager et svar lynhurtigt! Du kan også ringe til os på 39 15 81 80, hvis du ønsker at vide mere.

2016-11-02T11:26:37.7530410Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo