Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til fransk

Oversætterbureau Hurtigoversætter

Send os en e-mail med din forespørgsel, så kontakter vi dig!

Vi tager os af dine franske oversættelsesprojekter på ingen tid. Du kan bede om et gratis pristilbud ved at sende din tekst til os pr. e-mail. En Project Manager vil se din tekst igennem og sende dig et pristilbud så hurtigt som muligt (normalt inden for en time).

Oplys venligst det ønskede leveringstidspunkt i din forespørgsel om et tilbud. Angiv også om du ønsker belgisk fransk, canadisk fransk eller fransk fra Frankrig. Der er jo forskel på de tre sprogvarianter. Hvis du er i tvivl, kan du bare ringe til os. Vores Project Managers er glade for at rådgive dig.

Franske oversættelser bliver udført af oversættere med fransk som modersmål. Der bliver læst grundig korrektur på teksterne, før de bliver sendt til dig, således at du straks kan bruge dem. Du kan stole på os, når det gælder franske oversættelser på alle områder. Foruden medicinske, finansielle, tekniske og marketingsorienterede oversættelser kan vores oversættelsesbureau også hjælpe dig med beedigede, autoriserede oversættelser, hvis de skal bruges som juridiske dokumentation.

Vores priser for oversættelse til fransk

Vores pris på oversættelse fra dansk til fransk er DKK 1,34 per ord, og for oversættelser fra fransk til dansk er prisen DKK 1,42 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser.

Modtag et tilbud

Ønsker du et tilbud, kan du enten udfylde forespørgselsformularen eller sende teksten direkte til os pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker flere informationer, kan du ringe til os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-06-20T14:10:18.5126789Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.