Oversættelser til græsk

Vi er bekendt med gammel såvel som ny græsk

Pristilbud for en græsk oversættelse

Vores oversættelsesbureau har flere græske oversættere. Send din tekst pr. e-mail e-mail og få et gratis tilbud.

Vil du markedsføre dine produkter på det græske marked? Skal du forberede en tale? Eller har du brug for oversættelse af en salgskontrakt på et hus? Hvad emnet end er, kan du regne med os, hvis du har brug for en oversættelse. Vores oversættere har græsk som modersmål og har solidt kendskab til dansk. Vi vælger den rette oversætter afhængigt af emneområde.

Vi lægger vægt på følgende elementer vedrørende din oversættelse:

  • Prisniveau, vores priser er mere konkurrencedygtige end hos de fleste andre oversættelsesbureauer
  • Erfaring i emneområdet, vi ansætter juridiske, tekniske, medicinske og finansielle oversættere afhængigt af emnet i din tekst
  • Vores oversættelser leveres i MS Word eller PDF fil. Det er jo ikke alle computere, som kan vise græske bogstaver. Sådan undgår vi layout- og problemer med printning, og du kan være sikker på at få en læselig tekst
  • Leveringstid, vi sørger for, at din oversættelse bliver leveret så hurtigt som muligt

Spørg vores Project Managers om råd. De har masser af erfaring med græske oversættelser, og vil være glade for at hjælpe dig.

Du kan også bede om et pristilbud med det samme ved at udfylde forespørgselsformularen til højre, hvis du har din tekst på en elektronisk fil. Du kan også sende din tekst over e-mail og få et konkurrencedygtigt tilbud. Vær venlig at angive leveringstidspunkt, og at din tekst skal oversættes til græsk.

2018-04-24T08:27:02.2191095Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo