Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Græsk

Vi ser frem til at høre dig!

Send din tekst til os via e-mail, og vi vender tilbage inden for kort tid, med et super godt tilbud på din oversættelse!

Hurtigoversætter har et væld af erfaringer i at oversætte tekster til og fra græsk. Vores oversættere er udelukkende modersmålstalende personer, der enten er bosat, eller har været bosat i Grækenland. De er derfor velbevandret i det græske sprog, og i den græske kultur. Bed os om et gratis tilbud ved at bruge forespørgselsformularen til højre.

Nedenfor på siden, finder du flere oplysninger om det græske sprog og om vores erfaring med græske oversættelser.

Moderne græsk og klassisk græsk

Moderne græsk er navnet på det sprog, der tales og skrives i Grækenland i dag. Det er meget anderledes end den klassiske version, pga. indflydelse fra andre sprog i løbet af middelalderen.

Der er også store grammatiske forskelle mellem de to sprogversioner. Moderne græsk betragtes som et af de mest ordrige sprog i verden.

Græsk oversættelse af højeste kvalitet

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra græsk, af den højeste kvalitet du kan forestille dig. Vores oversættere er udvalgt nøje af vores Project Managers, der med det samme ved hvem der er passende til at tage sig af din tekst. Er behovet en medicinsk oversættelse, garanterer vi, at den person, der håndterer din tekst, vil have både uddannelse og baggrundserfaring inden for din teksts emneområde.

Vores priser for oversættelse til græsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til græsk er DKK 1,72 per ord, og for oversættelser fra græsk til dansk er prisen DKK 1,79. Prisen er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden “Priser”.

Hvordan kontakter jeg Hurtigoversætter?

Send dine scannede tekster via e-mail og vi gennemgår materialet, og vil vende tilbage med et tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan matche.

Du kan også ringe til os, hvis du foretrækker at tale med os, inden du sender noget. I Danmark har vi to kontorer. For København ringer du: 39 15 81 80, og for Århus skal du ringe på: 70 27 79 97. Ring hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer, omkring vores services. Vi tilpasser din oversættelse, så du får et tilfredsstillende produkt.

Vi har både private og store virksomheder i vores kundekreds. Bliv også du, en af vores tilfredse kunder!

2017-06-20T14:30:29.3497505Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.