Behandlingstid af hasteoversættelse
Picture of a keyboard.

Har du brug for en hasteoversættelse? Læs mere her

Hvis du rekvirerer et tilbud pr. e-mail på vores almindelige e-mailadresse eller med tilbudsformularen på vores webside, kontakter vi dig gerne. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Ved mere omfangsrige oversættelsesprojekt er det nogle gange besværligt at gennemføre en ordtælling hurtigt for at bestemme den nøjagtige pris. I dette tilfælde modtager du en meddelelse fra os om, at vi er i gang med det. Frem for alt scannede dokumenter og filer i PDF-, HTML-, XML-format eller Open-Office-filer er altid tidskrævende. Da vi ved beregning af prisen tager hensyn til antal gentagelser i teksten, kan det godt betale sig at vente.

Har du en oversættelse, som haster meget, bedes du venligst bare ringe til os. Det er ofte muligt at klare en hasteoversættelse ind imellem. Vi lever ikke blot op til vores navn i forbindelse med oversættelser, men også ved udarbejdelse af et tilbud.

Hver afdeling modtager dagligt ca. 100 oversættelsesforespørgsler. Vores Projekt Managers vil forsøge så vidt muligt, at sende dig et uforpligtende tilbud på din oversættelse inden for en time. På grund af travlhed, kan der forekomme længere behandlingstid end normalt. Haster din oversættelse, er du derfor altid velkommen til at kontakte os telefonisk.

2018-09-03T07:22:18.7715989Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo